Punonjësit tanë janë kapitali ynë, prandaj ne i kushtojmë rëndësi të madhe atmosferës së këndshme në ambientet e punës dhe ndërveprimit miqësor. Trajnimi i shkëlqyer është sigurisht një çështje e rëndësishme për ne, ashtu si dhe mundësitë për trajnim dhe promovim të mëtejshëm. Kontratat e rregullta të punës, duke përfshirë të gjitha përfitimet sociale dhe shpërblimet atraktive, kushtet pagesë mbi mesataren bazë plus bonuset e performancës), zgjedhja midis punës me kohë së plotë apo të pjesshme dhe pagesa gjithmonë me përpikmëri, ju ofron kushte të shkëlqyera në atdheun tuaj të ri profesional. Por nga ana tjetër, ne gjithashtu presim angazhimin, entuziazmin dhe gatishmërinë e ekipit për të arritur së bashku suksese të mëdha!

Aktualisht ne kërkojmë të punësojmë: 

  • Intervistues gjermanishtfolës për intervista telefonike 

Presim me padurim aplikimin tuaj!

Rr. "Abdulla Keta" nr. 7
1001 Tirana
Albania

T: +355 4 5601030
Mail:
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
www.acc-alb.com